Cautare

10652 de rezultate pentru "declaratie politica moga tineret" (9.37 secunde)
Sa se lase de politica Presedintele Senatului, Mircea Geoana si-a urcat din nou in cap colegii de partid.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Inca un ,,cine zice, ala e’’!', pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Ovidiu Liviu DONÈšU a sustinut o declaratie politica intitulata:
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata: Cod de conduita politica in interes national. ... Propunerea Partidului Social Democrat de a practica o politica a dialogului nu e un cadou pe care vrem sa-l facem cuiva, ci vine din dorinta noastra de a practica o politica a dezvoltarii.
Primul pas spre normalitate in politica romaneasca - momentul cand guvernul vine catre un primar din opozitie.
Senatorul NECULAI BEREANU a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... El este initiatorul a numeroase actiuni si sufletul unor structuri organizate asa cum este ,, CONSILIUL NATIONAL AL MUNTELUI ", sub girul stiintific al Academiei Romane, organism care incearca sa coaguleze factorul stiintific, societatea civila, cu cel de decizie politica.
Presedintele Germaniei a demisionat acum cateva luni pentru o declaratie mult mai nevinovata, care a fost interpretata destul de tendentios, in sensul ca implicarea militara a Germaniei in Afganistan ar fi motivata mai degraba de interese economice, decat de garantarea securitatii in zona.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Importanta semnarii Acordului de Asociere si a celui de Liber Schimb intre Republica Moldova si Uniunea Europeana" pe care o puteti citi in continuare. ... Impreuna cu parlamentarii din Republica Moldova, am semnat o declaratie comuna care sa continue colaborarea noastra.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul: ... In data de 27.02.2012 am prezentat in Senatul Romaniei o declaratie politica intitulata "Cateii lui Basescu de la ANI", care avea urmatorul continut:
Tinerii social-democrati au decis ca, la Congresul PSD, sa propuna modificarea statutului, in sensul ca reprezentantii organizatiilor de tineret si de femei sa faca parte din structurile de conducere ale partidului la toate nivelurile, iar presedintele TSD sa aiba functia de secretar general al PSD.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca, la nivelul conducerii Uniunii, exista discutii privind aceasta chestiune, intrucat agenda politica romaneasca ar putea sa nu includa in viitorul apropiat tema regiunilor.
In acelasi timp, vreau sa va spun ca, potrivit Statutului aprobat de Congresul partidului, orice negociere politica este decisa de Comitetul Executiv National, din care fac parte toti presedintii filialelor judetene“, a subliniat deputatul PSD, adaugand ca in rest pot avea loc discutii private, „de cafea“, in care se pot „antama“ orice fel de discutii.
Presedintele Partidului Conservator Galati, Eugen Durbaca, i-a raspuns omologului sau liberal, Victor Paul Dobre, la afirmatiile facute simbata, intr-o conferinta de presa, referindu-se la o serie de aspecte din politica locala.
Tineri si supervizati Naravurile si obiceiurile "rechinilor" din politica bihoreana si-au pus vizibil amprenta si asupra juniorilor, ba o parte dintre ei au fost supravegheati si sfatuiti de aproape in momentele-cheie ale sedintei.
Fruntas pe podium Desi politica este la ora actuala in plina vacanta parlamentara, deputatul PC Bogdan Liviu Ciuca a facut abstractie de acest lucru si a iesit la rampa cu o serie de probleme care-i afecteaza si pe galateni.
Ministrul desemnat al Culturii, Theodor Paleologu, a subliniat in cadrul audierilor din fata comisiilor reunite, importanta consensului si a continuitatii mandatului sau ministerial, trecand in revista proiectele pe care le-a derulat pana in prezent, toate "departe de scena politica".
Organizatia de tineret a PNL sector 2 anunta ca ii vor acorda primarului Neculai Ontanu diploma de "Sluga politica a guvernarii Basescu - Udrea - Boc".
Recunoscuti de ani buni de catre Internationala Crestin - Democrata si Partidul Popular European, taranistii nostri s-au grabit sa declare in mod repetat ca "polul popular” al politicii romanesti nu se poate coagula decit in jurul PNtCD, ambitie careia, prin semnarea unui protocol, i s-au alaturat doar mici grupari extraparlamentare - Uniunea pentru Reconstructia Romaniei, Alianta Populara si un Partid Crestin - Democrat necunoscut judecind logic este greu de imaginat ca PNL si, mai ales, PD s-ar putea integra intr-o structura de acest tip, in care doar PRM s-ar regasi, dar extremismul lui Corneliu Vadim Tudor a zadarnicit incercarile acestuia de a-si vedea formatiunea politica in rindul "popularilor” europeni.
Prefectul nu a dorit sa faca nicio declaratie in privinta candidaturii lui la presedintia PNL, cu toate ca cei din organizatia judeteana sustin ca printre cei care vor participa la lansarea candidaturii va fi prezent si Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor si sef al Comisiei de Onoare si Arbitraj din cadrul PNL.
Este misiunea social-democratiei romanesti sa se afirme ca principala forta politica interesata sa contribuie la conturarea si promovarea unei strategii de perspectiva pentru realizarea acestui obiectiv istoric - de reducere a acestor decalaje - in interesul tuturor romanilor si nu doar al unei minoritati profitoare.
google-analytics.com